ABOUT

Kemna & Zonen is een film- en televisieproducent die zijn bestaansrecht wil ontlenen aan het produceren van kwaliteitsprogramma’s en speelfilms voor een brede doelgroep.

Kemna & Zonen wordt gerund door producent Job Gosschalk. Job was jarenlang de toonaangevende castingdirector van Nederland en staat midden in het medialandschap van waaruit hij een brede ervaring heeft opgebouwd. Nu richt hij zich op de creatieve ontwikkeling en het co-produceren van producties voor film en televisie. Daarnaast neemt hij ook zo nu en dan een regie voor zijn rekening. Kemna & Zonen werkt vanuit de gedachte dat haar kracht ligt in het ontwikkelen van concepten en drama voor film en televisie. Voor de uiteindelijke realisatie van projecten wordt vaak een passende coproducent gezocht. Dit betekent dat de organis1atie vrij klein is.

Samenwerking met PIMTV

Kemna & Zonen werkt nauw samen met PIMTV. Daar waar Kemna & Zonen zich tot voor kort voornamelijk concentreerde op scripted programma’s, richt zij zich nu samen met PIMTV ook op de non scripted tv programma’s.