STEMDEMO'S

Waarom een stemdemo?

Als stemacteur of voice over is het hebben van een goede stemdemo noodzakelijk. Opdrachtgevers van voice over werk, vragen een stemmenbureau om duidelijke geluidsfragmenten van stemacteurs. Zowel voor beginnende als gevorderde stemacteurs is het hebben van een goede stemdemo een vereiste. Stemna biedt daarom de mogelijkheid om een professionele stemdemo op te laten nemen.

Werkwijze

De stemdemo’s worden op afspraak opgenomen in de studio van Stemna. In de geluidsstudio neem je onder leiding van een ervaren regisseur twee stemdemo’s op. Na betaling worden de demo’s je per e-mail toegezonden. De opnames zijn dan vakkundig afgemixed en worden opgeslagen in het Stemna bestand. Daarnaast kun je deze demo’s ook gebruiken om jezelf onder de aandacht te brengen bij andere opdrachtgevers.

Stemdemo opnemen

De totale kosten voor het opnemen van de stemdemo’s, inclusief het afmixen, bedragen €125,-. Om je aan te melden, of voor meer informatie, kun je contact opnemen met Danielle de Lange via danielle@stemna.nl of 020-4125560. Heb je nog geen ervaring als stemacteur en ben je jezelf nog aan het oriënteren? Dan is de workshop Stemacteren, een introductie misschien een goede opstap. In deze workshop leer je meer over hoe de stemmenwereld werkt en ga je ook in op stemgebruik en stemtechnieken. Tenslotte breng je daar het geleerde in praktijk in de studio, zodat je alvast ervaring kunt opdoen. Hier vind je meer informatie over de workshop Stemacteren, een introductie.