ABOUT

Stemna | Stemmenbureau Amsterdam

Stemna is een stemmenbureau dat onderdeel is van Kemna Casting. Het stemmenbureau geeft, met behulp van de acteurs en actrices waarover Kemna Casting beschikt, de stemmenmarkt een nieuwe klank. Stemna is verantwoordelijk voor de casting voor alle projecten waarvoor een beroep gedaan wordt op een voice over.

Het castingbureau is verantwoordelijk voor de casting van films, televisieseries, theaterproducties, musicals, bedrijfsfilms, commercials en diverse speciale projecten. Eigenlijk alle projecten waarvoor een beroep wordt gedaan op acteurs en actrices.

Stemna meent dat transparantie en service onontbeerlijk zijn in een tijd waarin nieuwe media en internet het aanbod soms ondoorgrondelijk maken. Juist dan komt het aan op een uitzonderlijk grote kennis van het acteurs- en stemmenbestand, duidelijke en transparante financiële afspraken en afhandeling met 'stemmen' en de klanten.

Onze werkwijze

Stemna verzorgt de casting van de stem, begeleidt de boeking en doet de hele financiële en administratieve afhandeling. Wij berekenen geen aparte zoekkosten, maar rekenen 20% boeking en handlingfee over de gage van de acteur.

Bij (grote) campagnes kunnen wij doorgaans kosteloos een casting op maat organiseren, speciaal gericht op het product of project in kwestie. Dit kan op korte termijn omdat wij over een eigen geluidsstudio beschikken. Tegen een geringe vergoeding kunnen wij dit ook voor eenmalige producties doen.

Wij betalen onze stemacteurs snel en accuraat.

Alles met stemacteurs

Het stemmenbureau beschikt over een groot bestand, waaruit een gevarieerd aanbod van stemacteurs ontstaan is. Via Stemna kunnen alle bekende stemacteurs worden geboekt, maar nog belangrijker: er is een ruime keuze uit onontdekte, nieuwe stemmen, toebehorend aan topacteurs en andere talenten. Want inspreken is een vak.

De coördinatie van Stemna is in handen van Matijs Wessels.

LET OP: Inschrijvingen zonder geluidsfragment worden niet in behandeling genomen.